Кошик
167 відгуків
PROF-OBORUD
+380686089025
+380990736920
+380939078798
Камера для дозрівання м'яса DRY AGER

Камера для дозрівання м'яса DRY AGER

122 700 грн.

  • В наявності
  • Код: 134460
Камера для дозрівання м'яса DRY AGER
122 700 грн.
В наявностіКамера для дозрівання м'яса DRY AGER
Купити
+380686089025
  • +380990736920
  • +380939078798
+380686089025
  • +380990736920
  • +380939078798
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Опис:

Технічні характеристики: Професійна камера для сухої витримки м'яса 478л габарити: 700 х 750 х 1650мм, 230В, Температурний режим: 0...+25 °C. Контроль вологості: від 60% до 90% HumiControl® (підведення води не вимагається); Максим. завантаження 2-3 яловичих сідла, до 1,2 м завдовжки або до 100 кг м'яса на решітках; Максим. навантаження на гак 80 кг (можливо 2 сідла на гак); Максим. кількість полиць 5 шт. (опція); Максим, завантаження на полицю 40 кг .Оптимальна циркуляція повітря, фільтр з активованим вугіллям і стерилізація система УФС СІД-освітлення DX у видимій області спектра без УФ-випромінювання - мінімум тепла, що виділяється, не позначається на внутрішній температурі м'яса. Виробництво Dry Ager (Німеччина) Професійна камера для сухої витримки м'яса, яка не вимагає підведення води. Непідвладний часу сучасний дизайн у поєднанні з високотехнологічним наповненням. DX 1001 виробництва DRY AGER (Німеччина) призначений для ресторанів, м'ясних крамниць і домашнього використання. Ізольована дверцята з димчастим склом, обрамлена нержавіючої сталлю, оберігає дорогоцінний вміст від згубного впливу УФ-випромінювання; Професійна камера для сухої витримки м'яса, яка не вимагає підведення води. Гарантує підтримку ідеального мікроклімату, що забезпечує необхідну циркуляцію повітря і безперервну стерилізацію всередині DRY AGER, навіть коли температура зовні нестабільна. Камеру Dry Ager можна використовувати не тільки для дозрівання свіжого м'яса, але і для дозрівання ковбас, окіст або інших м'ясних виробів. Процес дозрівання відбувається за певними правилами. Він не може бути дуже швидким (інакше поверхневий шар м'яса висохне швидко і закриє вихід вологості з більш глибоких шарів) але і не може бути надто повільним (щоб внутрішній шар не почав псуватися).

 

Характеристики
Основні
Виробник  Dry Ager
Країна виробникГермания
Вид продукціїЯловичина
Інформація для замовлення
  • Ціна: 122 700 грн.