В продовження теми про SMS-киюю. ця штука вже давно нажаль вимкнута. натомість маю зараз виділений канал інтернету, було б гріх цим не скористатися. Отже сайт моїх риб знаходиться тут працює завжди поки я не у відрядженні. Я думаю із часом я ще додам туди параметрів.
А що таке "hP"? рН? :) І чому так часто клапан вночі спрацьовує? Освітлення теж вночі? І стартер (ЭПРА?) вночі не охолоджується? Чи це загадки на спостережливість? ;)
Mykhaylo, клапан в ночі - це недоліки алгоритму насправді він не спрацьовує. це проблема виділилення четвертого біта із слова після того як це слово починає інтерпритуватися як реал. стартер - це температура процесора того компа, який все це крутить. Sem, на вологості - два ds18b20 - сухий і вологий. а далі в пам’яті процесора зашита психрометрична таблиця.
А що ще буде. Маю датчик атмосферного тиску, залишилося його прикрутити та запрограмувати... Я так бачу що мій акваконтролер перетворюється на домашню метеостанцію. Взагалі там навіть можливість управляти є. PS. згадався третій термінатор - комп’ютери управляють усім. Що тут скажеш..
--------------------- Kitchen, kitchen and once again kitchen!!!