Форум о ремонте

Форум о ремонте

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 21.03.2026 - 09:06:42
Страницы:  1  

Чи безпечно їхати до Кракова взимку

АвторСообщение

nicklas

строитель

Статистика:

Чи безпечно їхати до Кракова взимку? Я чув, що західні дороги можуть бути гірші в зимовий період. Часто ли бувають затримки через погоду? Чи варто страхувати себе додатково на зимову поїздку?

Сообщение # 1 14.03.26 - 09:07:56
RE: Чи безпечно їхати до Кракова взимку

criska

строитель

Статистика:

Цитата:
Чи безпечно їхати до Кракова взимку? Я чув, що західні дороги можуть бути гірші в зимовий період. Часто ли бувають затримки через погоду? Чи варто страхувати себе додатково на зимову поїздку?
Взимку дійсно варто бути обережним, але дороги до Кракова в цілому у хорошому стані. Затримки трапляються, але рідко бувають критичними. Більшість перевізників мають досвід зимових поїздок і добре підготовлені. Я б не рекомендував брати додаткову страховку саме через зиму - її вартість часто не виправдана. Натомість обирай перевізника з хорошою репутацією та новим автопарком.

---------------------
Моя распродажа. вещи 42-44 рр. http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=149739
Сообщение # 2 14.03.26 - 10:04:34

MILUSHKADEAF

строитель

Статистика:

На мій досвід, взимку поїздки до Кракова трохи менш комфортні, але цілком безпечні. На дивився тут автобуси у Краків я завжди перевіряю відгуки інших пасажирів про зимові рейси. Коли я їздив у грудні, все пройшло без проблем - затримок не було. Перевізник мав гарячий автобус і водій був досвідчений. Головне - одягайся тепло, беру теплий плед та гарячий напиток у термосі. Страховка не обов'язкова, якщо вибираєш надійного перевізника.

Сообщение # 3 14.03.26 - 10:38:08
Качественная обувь : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники