--------------------- Канопля-мой лучший друг!из конопли делают канаты, тросы, мешки, веревки, много веревок...... таких длинных-длинных чудесных веревок
Не все так просто. Мені здається, що: 1. MSNc -- потрібно грамотно організований розділ куплю-продам. Якщо у цьому розділі люди мали б можливість постійно поновлювати списки риб і ціни на рибу. Тобто з однієї сторони було б набагато зручніше любителям, і вони переставили б писати "и мне цену на рыбу в личку, плиз", а з іншої --- це суперечить некомерційності даного ресурсу. 2. Cotick і altum72 хочуть наповнити форум дуже корисною інформацією про специфіку розведення риб. Але хто буде суддею при обговоренні тієї чи іншої методики? Тут без флуду не обійдеться. Як варіант -- можна створювати премодеровані автором, або завжди закриті теми (приклад -- теми від Тим_16). Ось тут пост 72 я пропонував розширити профіль учасника форуму полем "колекція" із зазначеними розведеними видами. На жаль, ніхто на це не відреагував.
Я думаю что когда будут общаться действительно опытные люди,то никакого флуда не будет Споры какие то конечно будут, но одно дело искать истину вместе с опытным ,чем со "знатоком"
--------------------- Вот бы сделать дома уборку и нажать СОХРАНИТЬ!)
Апсолютно поддерживаю эту идею.В конце коннцов страна узнает своих героев,здесь без сорказма,ведь самородков у нас хватает у многих опыт разведения и стаж лет в 20,а у кого и более,хотя учиться и совершенствоваться нужно постоянно.Еще раз - я ЗА.